SalesOnly matcher de bedste sælgere med de bedste arbejdsgivere. Vi lever og ånder for salg hver dag året rundt.

Salg er en af de sværeste nicher inden for rekruttering – og samtidig helt afgørende for, om en virksomhed opnår succes. SalesOnlys succes bygger på vores indsigt i erhvervslivet, og at vi har nordens største kandidatnetværk inden for salg.
Vores opgave er at matche de bedste sælgere med de bedste arbejdsgivere. For begge parter handler det om at indlede en værdifuld og gerne langsigtet relation. Der er mange udfordringer, og derfor sørger vi for, at alle vores medarbejdere selv har salgserfaring. Vi er rådgivende forretningsmænd og -kvinder med stor professionalisme og en omfattende indsigt i, hvordan erhvervslivet fungerer.

Indsigt i erhvervslivet

Eftersom vi har den indsigt, kan vi udvikle og beholde de bedste kandidater i en konstant stræben efter at øge vores kunders lønsomhed. Og samtidig hjælper vi kandidaterne med at navigere på et arbejdsmarked, der er i hurtig udvikling.

80% vender tilbage

Siden starten har vi foretaget 1.750 rekrutteringer til 500 nordiske virksomheder, og 80 % af vores kunder vender tilbage. Det er det bedste bevis, vi kan få, på kvaliteten af det, vi leverer. De ressourcer, vi har brugt på at opbygge SalesOnly, har givet resultater. Ikke mindst for vores kunder og kandidater!

Rekruttering og udvikling

I årenes løb har vi også fået en stadig mere konsulterende rolle, hvor vi hjælper virksomheder med at udvikle deres salgsorganisationer. Et eksempel er vores opgave for HP, hvor vi rekrutterede ti personer til en helt ny salgsorganisation.

35 medarbejdere i tre lande

Vi startede i 2010 med fire ansatte. I 2014 voksede vi med 33 %, og væksten fortsætter. I dag er vi 35 personer i Sverige, Danmark og Finland, der alle lever og ånder for salg, hver dag året rundt, på vores kontorer i Stockholm, Göteborg, Malmö, København og Helsinki. Vi indgår i den ekspansive HR-koncern Wise Group og er partner med ProSales, der forsker inden for salg og erhverv.

Vil du ansætte? Kontakt os her.

HÅRDT ARBEJDE

2010

Virksomheden starter i august med fire medarbejdere på kontoret i Stockholm sammen med resten af Wise Group.

Passion

2011

Vi vokser fra 4 til 16 ansatte i Stockholm og åbner virksomheden i Göteborg og Malmö.

GLÆDE

2012

Nu består SalesOnly-teamet af 23 personer, og det vokser med 69 %. Vi bliver kåret til ”Årets Vækstvirksomhed” i Wise Group AB.

VIDEN

2013

Kontoret i København åbnes. Kompetenceudvikling står i fokus, og vi får efterhånden en stadig større rådgivende rolle over for vores kunder.

KVALITET

2014

Væksten er 33 %, og vi bliver endnu engang kåret til ”Årets Vækstvirksomhed”.

MOD

2015

Vi deltager i vores partner ProSales’ årlige salgskonference sammen med vores kunde HP – Hewlett Packard.

KOMPETENCE

2016

Kontoret i Helsinki åbnes. Væksten fortsætter, og vi er nu 30 medarbejdere i tre lande.