For os hos SalesOnly er det uhørt vigtigt at forstå os på hvad der rører sig i omverdenen. En vigtig nøgle til dette er at vi forstår hvordan I, vores kompetente kandidater, tænker og hvad I vil.

Opportunity Agent

Vi vil gerne have at det er smidigt og let at få kontakt med os, og derfor har vi, udover vores kompetente rekrutteringskonsulenter, også en rolle, som vi har valgt at give titlen ”Opportunity Agent”. Som Opportunity Agent er man vores ansigt udadtil , og er potentielt for dig som kandidat en vigtig første kontakt med SalesOnly såfremt du ikke søger en specifik stilling lige nu og her.

Hvad indebærer kontakten med en af vores Opportunity Agents så? Det bestemmer du! Som Opportunity Agent hos SalesOnly har man ansvaret for at lokalisere, tiltrække samt bedømme potentielle kandidater til de forskellige opgaver vi har, men også ansvaret for at forøge antallet af kandidater i vores kandidatbank.

Vi hjælper sælgere med at finde arbejde

SalesOnly ønsker, med din hjælp, fortsat at være det naturlige samlingssted for sælgere som søger arbejde eller er interesserede i at tage det næste skridt i karriereren. Vi taler gerne med dig, pr tlf eller over en kop kaffe, for at høre mere om dig, dit potentiale og dine muligheder, samt hvad der er interessant for dig når det kommer til at søge nye udfordringer. Dette for at få et nuanceret billede af dig og din profil, så vi har mulighed for senere at matche dig mere korrekt op imod de opgaver vi får ind.

Et godt råd til dig vil være at benytte dig af muligheden for at registrere dit CV, også selvom du ikke søger en specifik stilling, da det således bliver muligt for alle vores rekrutteringskonsulenter at finde frem til dig. Vi benytter os alltid af vores interne kandidatbank til at finde relevante kandidater til vores opgaver, og derfor vil det være en stor fordel for dig at tale personligt med os og vise et nuanceret billede af hvad det er du søger efter, og hvem du er som sælger og som menneske.

Er du interesseret i en ny karriere?

Her kan du vise din interesse. Efter din registrering gemmes dine oplysninger i kandidatbanken og kan benyttes fremadrettet i forhold til vores rekrutteringer. Dine oplysninger er fortrolige og videregives ikke uden din accept.

Tak for din registrering – vi glæder os til at finde dit drømmejob!

Tekniske problemer

Har du problemer med at uploade dit CV? Hvis du støder på problemer findes hjælpen blot et et enkelt klik væk. Vi svarer dig så hurtigt vi kan.