ansæt rekrutter sælgere

SalesOnly har nordens største netværk indenfor salg – over 40.000 sælgere og salgschefer er forbundet til SalesOnly. Vi lever og ånder for salg. 80% af vores kunder har allerede benyttet SalesOnly igen.

Har I allerede de kompetencer og profiler du behøver, ikke bare for nu men også i forhold til jeres fremtid? Hvis du mener der stadig er potentiale, er du kommet til det rette sted. Vi er eksperter i salgsrekruttering, og dybt passioneret omkring vores arbejde.

Dette kan vi tilbyde dig

  • Ekspertrådgivning i hvordan du sikrer succes langsigtet.
  • Indgående forståelse for salgsorganisationens betydning i organisationen – det kræver sælgere og salgsledere for at forstå dette!
  • Erfaring: 1.750 gennemførte rekrutteringer til 500 kunder.

Et transparent samarbejde – Kommunikation

Alle vellykkede rekrutteringer bygger på et transparent samarbejde og derved på kommunikation.Hos SalesOnly gemmer vi ikke noget under gulvtæppet, men forstår at vores succes er afhængig af åbenhed og en ærlig udfordrende approach, mod både vores kunder og kandidater.

dinE forretningsbehov bestemmer

Uanset opgavens størrelse og art tager vi altid udgangspunkt i dine og virksomhedens forretningsbehov, og den kultur vi møder. Vi spørger, hvilke kompetencer og egenskaber der er mest passende hos jeres fremtidige kollega – uanset om det gælder en enkelt rekruttering eller opbygningen af en helt ny salgsorganisation. Vi forstår at kultur og det personlige match er vejen mod et langsigtet samarbejde, og spørger derfor indgående til disse elementer.

Om SalesOnly

Hos SalesOnly er vi specialister i salg, og rekrutterer til alle brancher i hele Norden. Vi har kontorer i Stockholm, Göteborg, Malmö, København og Helsinki,

vores proces og vores kunder

Læs mere om vores rekrutteringsproces, og hvordan vi kvalitetssikrer vores kandidater. Eller se, hvilke opgaver vi har løst for vores kunder gennem årene. Du kan også læse mere om virksomheden SalesOnly her.

Du er hjerteligt velkommen til at kontakte os her.

christian-svartvit

vores kunder

Alle vores 500 kunder i Norden ved, at salg er grundlaget for succes.

LÆs mere!

vil_du_ansaette

vores proces

Et godt rekrutteringsarbejde bygger på kendskab til vores kundes forretningsmål.

LÆs mere!