Er du klar til næste skridt i din karriere?

Tillykke! Du har netop åbnet døren til verdens sjoveste og spændende erhverv: Salg!

Med hjælp fra os på SalesOnly kan du opbygge din karriere og få konkrete tips til hvad dit næste skridt eventuelt kunne være. Vi er din partner, som du kan støtte dig op af, i jobsøgnings junglen, og vi har 100 % styr på hvad der rører sig lige nu i det danske erhvervsliv.

Går du ligesom mange andre og funderer på ting såsom: Hvad er det rette næste skridt for mig i min salgskarriere? Hvad er der af mulighed for mig som er ny i salgsbranchen? Hvad betyder de mange titler og termer jeg læser om i jobannoncerne? Hvad indebærer de forskellige roller? Hvordan bør jeg tænke hvis jeg vil opbygge min karriere på bedste vis? Har du desuden et hjerte som banker for salg og et vindergen ala ”jeg vil lykkes med alt jeg tager fat i”? Så er vi det rette rekrutteringsfirma for dig!

Siden vi startede i 2010 har vi hjulpet 1500 kompetente sælgere med at finde deres drømmejob i salgsbranchen. Vi arbejder på alle niveauer i alle brancher, men en ting er afgørende: vi samarbejder kun med virksomheder som er seriøse omkring deres salgsorganisation, og som forstår at salg er bærende for deres egen fremgang. Vi gør det vi hedder – vi arbejder kun med salg!

Du er meget velkommen til at registrere dit CV her hos os via ansøgningsknappen. Ved at gøre dette øger du dine chancer væsentligt, for at blive kontaktet når vi har en passende rolle som vi mener passer til din profil.

SalesOnly er en forretningsorienteret rekrutteringsvirksomhed som er specialiseret i at identificere og rekruttere sælgere til firmaer og organisationer. SalesOnly er en del af Wise Group AB som er noteret på OMX First North og har kontorer i Stockholm, Göteborg, Malmø og København.

Vi leder efter dig som er, eller vil blive, sælger, og som vil videre med din karriere. Vi mødes konstant med dygtige sælger uden forudgående forudsætninger og arbejder udelukkende med rekruttering af sælger til og fra alle mulige brancher og niveauer.

Kontaktperson

Johnny Björklund

Rekryteringskonsult
København
0760001807