Om os

SalesOnly matcher de bedste sælgere med de bedste arbejdsgivere. Vi lever og ånder for salg hver dag året rundt.

Salg er en af de sværeste nicher inden for rekruttering – og samtidig helt afgørende for, om en virksomhed opnår succes. SalesOnlys succes bygger på vores indsigt i erhvervslivet, og at vi har nordens største kandidatnetværk inden for salg.
Vores opgave er at matche de bedste sælgere med de bedste arbejdsgivere. For begge parter handler det om at indlede en værdifuld og gerne langsigtet relation. Der er mange udfordringer, og derfor sørger vi for, at alle vores medarbejdere selv har salgserfaring. Vi er rådgivende forretningsmænd og -kvinder med stor professionalisme og en omfattende indsigt i, hvordan erhvervslivet fungerer.

INDSIGT I ERHVERVSLIVET

Eftersom vi har den indsigt, kan vi udvikle og beholde de bedste kandidater i en konstant stræben efter at øge vores kunders lønsomhed. Og samtidig hjælper vi kandidaterne med at navigere på et arbejdsmarked, der er i hurtig udvikling.

80% VENDER TILBAGE

Siden starten har vi foretaget 1.750 rekrutteringer til 500 nordiske virksomheder, og 80 % af vores kunder vender tilbage. Det er det bedste bevis, vi kan få, på kvaliteten af det, vi leverer. De ressourcer, vi har brugt på at opbygge SalesOnly, har givet resultater. Ikke mindst for vores kunder og kandidater!

REKRUTTERING OG UDVIKLING

I årenes løb har vi også fået en stadig mere konsulterende rolle, hvor vi hjælper virksomheder med at udvikle deres salgsorganisationer. Et eksempel er vores opgave for HP, hvor vi rekrutterede ti personer til en helt ny salgsorganisation.

35 MEDARBEJDERE I TRE LANDE

Vi startede i 2010 med fire ansatte. I 2014 voksede vi med 33 %, og væksten fortsætter. I dag er vi 35 personer i Sverige, Danmark og Finland, der alle lever og ånder for salg, hver dag året rundt, på vores kontorer i Stockholm, Göteborg, Malmö, København og Helsinki. Vi indgår i den ekspansive HR-koncern Wise Group og er partner med ProSales, der forsker inden for salg og erhverv.

Vil du ansætte? Kontakt os her.

BRANCHEINDSIGT

Takket være vores store indsigt i branchen kan vi finde, udvikle og fastholde de bedste kandidater i en konstant stræben efter at øge vores kunders lønsomhed. Samtidig hjælper vi kandidaterne med at navigere på et arbejdsmarked i hastig forandring.

TILFREDSE KUNDER

Siden vi startede, har vi gennemført 1750 rekrutteringer til 500 nordiske virksomheder, og 80 % af vores kunder vender tilbage. Det er den bedste blåstempling af vores høje kvalitet, vi kan ønske os. Vores store arbejde med at opbygge SalesOnly har båret frugt. Især for vores kunder og kandidater!

UDVIKLING

I årenes løb har vi også påtaget os en større og større rådgivende rolle for at hjælpe virksomheder med at udvikle deres salgsorganisationer. Vi har mange gode eksempler på samarbejder, hvor vi har været så privilegerede at fungere som specialister. Sammen med vores kunder opbygger vi succesfulde salgsenheder til fremtidens salgsopgaver.

Kontaktpersoner

Shahnoza Ibragimova

Senior Recruitment Consultant
+46 (0)76 000 18 10

Johnny Björklund

Senior Recruitment Consultant
+46 (0)76 000 18 07

Maja Stockwell

Researcher
+46 (0)76 545 40 27

Theresia Årestad

Recruitment Consultant
+46 (0)76 620 29 28