REKRUTTERING – VIL DU ANSÆTTE?

SalesOnly har nordens største netværk indenfor salg – over 40.000 sælgere og salgschefer er forbundet til SalesOnly. Vi lever og ånder for salg. 80% af vores kunder har allerede benyttet SalesOnly igen.

Har I allerede de kompetencer og profiler du behøver, ikke bare for nu men også i forhold til jeres fremtid? Hvis du mener der stadig er potentiale, er du kommet til det rette sted. Vi er eksperter i salgsrekruttering, og dybt passioneret omkring vores arbejde.

DETTE KAN VI TILBYDE DIG

  • Ekspertrådgivning i hvordan du sikrer succes langsigtet.
  • Indgående forståelse for salgsorganisationens betydning i organisationen – det kræver sælgere og salgsledere for at forstå dette!
  • Erfaring: 1.750 gennemførte rekrutteringer til 500 kunder.

ET TRANSPARENT SAMARBEJDE – KOMMUNIKATION

Alle vellykkede rekrutteringer bygger på et transparent samarbejde og derved på kommunikation.Hos SalesOnly gemmer vi ikke noget under gulvtæppet, men forstår at vores succes er afhængig af åbenhed og en ærlig udfordrende approach, mod både vores kunder og kandidater.

DINE FORRETNINGSBEHOV BESTEMMER

Uanset opgavens størrelse og art tager vi altid udgangspunkt i dine og virksomhedens forretningsbehov, og den kultur vi møder. Vi spørger, hvilke kompetencer og egenskaber der er mest passende hos jeres fremtidige kollega – uanset om det gælder en enkelt rekruttering eller opbygningen af en helt ny salgsorganisation. Vi forstår at kultur og det personlige match er vejen mod et langsigtet samarbejde, og spørger derfor indgående til disse elementer.

OM SALESONLY

Hos SalesOnly er vi specialister i salg, og rekrutterer til alle brancher i hele Norden. Vi har kontorer i Stockholm, Göteborg, Malmö, København og Helsinki,

VORES PROCES OG VORES KUNDER

Læs mere om vores rekrutteringsproces, og hvordan vi kvalitetssikrer vores kandidater. Eller se, hvilke opgaver vi har løst for vores kunder gennem årene. Du kan også læse mere om virksomheden SalesOnly her.

Du er hjerteligt velkommen til at kontakte os her.

ET TRANSPARENT SAMARBEJDE

Enhver vellykket rekruttering udspringer af et transparent samarbejde. Både vi og vores kunder ved, at salg er den afgørende faktor for, om en virksomhed får succes og tjener penge. Derfor har alle medarbejdere hos SalesOnly salgserfaring. Denne specialkompetence er en vigtig grund til, at vi leverer så gode resultater.

VI TILPASSER OS EFTER DINE BEHOV

Uanset hvilken opgave, du stiller os, og hvor stor den er, tager vi udgangspunkt i din virksomheds behov. Vi rådgiver og vejleder dig i, hvilke kompetencer og egenskaber din kommende kollega bør have, uanset om du skal ansætte en enkelt person eller opbygge en helt ny salgsorganisation.

Om SalesOnly

Hos SalesOnly er vi specialister i rekruttering inden for salg. Vi matcher de bedste sælgere med de bedste arbejdsgivere. Vi lever og ånder for salg – hver dag, hele året. Vores kunder er virksomheder, der rekrutterer til alle brancher i hele Norden. Du finder os i Stockholm, Gøteborg, Malmø, København og Helsinki, hvor vi lever og ånder for salg hver dag.

Kontakt os